Internet är världens snabbaste växande nätverk på jorden 

Internet är som vi alla vet en helt ny värld som öppnades upp riktigt i början av 1990-talet. Men Internet fanns redan på 1960-talet som då var ett litet nätverk som skulle fungera som att skicka säker information snabbt till andra delar av världen eller landet. Idag är det helt annorlunda, Internet är uppbyggt på flera hundra tusen datorcentraler över hela världen som fungerar som ett enda stort nätverk av webbsidor. Skulle 100 datorcentraler slås ut helt och sluta fungerar så finns Internet fortfarande kvar, även om 100 000 webbsidor skulle sluta fungera. Internet är idag världens snabbaste växande nätverk på jorden.

Vad ingår i ämnet Internet?


Inom ämnet Internet finns det en massa saker, du kan hitta kategorier inom; annonsering, marknadsföring, bloggar, webbsidor, forum, community, länkbyte, länkkataloger, sökmotorer, program, tjänster, webbhotell, webbdesign, webbutveckling och förståss www. Dessa är dem vanligaste kategorierna som finns inom ämnet Internet, och fler kommer att komma med tiden. 

Kategorier

Länkkataloger

Webbsidor

Webbutveckling

Länkar Sortera webbsidor efter: PageRank | Antal besökare | Alfabetisk


Artiklar

Nytt körkort

Första steget för att skaffa nytt körkort är att ansöka om ett körkortstillstånd som är ett krav och något man måste ha för att få skriva teoriprov och göra sin uppkörning.

[Read more]

Bra webbsidor