Article Details 

Nytt körkort

Artiklen skrevs: February 21, 2011 10:12:03 PM
Författare: Pierre
Category: Internet
Första steget för att skaffa nytt körkort är att ansöka om ett körkortstillstånd som är ett krav och något man måste ha för att få skriva teoriprov och göra sin uppkörning.

Din körkortsteori pluggar du numera online, det finns ingen anledning till att sitta på trafiskolan och plugga deras gamla pärmat med körkortsfrågor. Den största tjänsten i sverige som varmt rekommenderas är www.körkort.se som erbjuder dig att träna på alla nya körkortsfrågor helt online vilket underlättar och ökar dina chanser stort att klara ditt teoriprov vid första försöket.

Du kan på deras hemsida först testa och utvärdera deras körkortstest helt gratis innan du bestämmer dig för att köpa ett medlemskap som ger dig tillgång till alla deras körkortsfrågor och videofilmer med mera. Medlemskap kostar från 98 kr per månad. Klara du ditt teoriprov vid första tillfället har du redan tjänat in den kostnaden direkt.

Själv teoriprovet innehåller 65 körkortsfrågor varav du måste svara rätt på minst 65 av teorifrågorna för att få ett godkänt resultat på ditt teoriprov. Många tycker att körkortsteorin oftats är svårare än själva uppkörningen, det som är viktigt är dock att komma väl förbered både till sitt teoriprov och till sin uppkörning. De som förberet och lagt ner erfoderlig tid på sin utbildning sig klarar oftast alla körkortsfrågor och sin uppkörning direkt på första försäket. Plugga hårt och lycka till med ditt körkort!

Röster
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Kommentarer på artiklen

Ingen kommentar har skrivits till artiklen


You must be logged in to leave a rating.