Bloggar indelade i olika kategorier 

Bloggar finns det idag flera tusen av i Sverige, en blogg kan innehålla precis vad som helst. Idag skriver dem flesta som bloggar om sina egna liv, precis som en dagbok. Dessa bloggar är öppna för alla att läsa och tycka till om. Men det finns även andra som bloggar om allt, allt som är värt att nämnas.
Att ha en blogg och uppdatera den med nya inlägg är mycket enkelt, vem som helst kan skapa och börja blogga. Dem som vill vara lite mer speciella skapar en blogg med ett unika domännamn, som www.exempel.se. Men dem som vill komma billigare undan skapar en gratis blogg som NAMN.blogger.com. Är du intresserad av en gratis blogg så rekommenderas blogger.com, där kostar det inget att vara med. Du kan ladda upp bilder, filer och en massa annat.

Video Blogg


I USA har det blivit väldigt populärt med att ha en video blogg. Med en video blogg kan du filma dig själv när du pratar om precis vad som helst och ladda upp för att sedan låta dina besökare kolla på videon och lämna kommentarer. Detta kommer med all sannolikhet att bli populärt även i Sverige. Så gillar du att vara på film så är detta något för dig.

Lägg till din blogg


På denna webbsidan (GratisTrafik.se) kan du lägga till din blogg helt gratis med tillbakalänk. Detta ger din blogg ett högre värde i sökmotorerna samt fler besökare gratis till din blogg. Så har du en blogg så borde du lägga till den i en passande kategori här under. Du kan lägga till din blogg genom att fylla i formuläret som du hittar på startsidan "lägg till webbsida" och även från denna sidan högst upp.

Kategorier

Ekonomi

Mat och Dryck

SEO

Länkar Sortera webbsidor efter: PageRank | Antal besökare | Alfabetisk


Ingen artikel är publicerad i denna kategorin Skriv en artikel

Bra webbsidor