Gratis domännamn till din webbsida. 

Idag finns det flera olika företag som erbjuder dig gratis domännamn vid registrering av ett webbhotell hos dem. Det är ett mycket generöst erbjudande från deras sida. Idag kostar ett domännamn runt 300 kronor, men det beror förståss på vilken typ av domän du ska registrera. Ska du registrera en toppdomän som .se så ligger priset mellan 150- 350 kronor beroende på vilken återförsäljare du väljer som ska registrera ditt domännamn.

Registrera domännamn


Vill man inte ha en gratis domän, exempel: http://www.dinsida.se, när man registrerar sig på ett nytt webbhotell p.g.a. att webbhotellet kostar pengar kan man välja ett enklare alternativ som en underdomän (subdomain). Det är en enklare adress som du inte är ägare till men du kan få publicera nästan vad du vill därpå. En underdomän är, exempel : http://dinsida.domän.se/. Då får du byta ut dinsida mot ditt egna namn, detta kallas för underdomän. Där kan du ladda upp din webbsida gratis. Då det oftast är gratis kan det förekomma att det visas reklam på din underdomän vilket kanske inte är så trevligt.

Skaffa ett gratis domännamn till din webbsida när du registrerar dig på ett nytt webbhotell, detta kommer du att tjäna på i längden. Det finns en massa bra alternativ för att hitta ett billigt webbhotell där du får en gratis domän.

Inga webbsidor finns i denna kategorin Lägg till din webbsida

Ingen artikel är publicerad i denna kategorin Skriv en artikel

Bra webbsidor