Dem största länkkatalogerna på Internet 

Att det finns många olika länkkataloger på Internet är bra för webbsideägare, då dem oftast gratis kan lägga till sin länk i katalogen. Dessvärre så finns det länkkataloger som tar betalt för att du ska få placera in en länk i deras passande kategori, detta strider mot sökmotorernas grundregler. Märker dem att en webbsida säljer länkar så kan dem plocka bort hela webbsidans index från deras sökmotor. Likadant är det om en webbsida köper inlänkar från andra domäner till sin egna, märker en sökmotor detta så kommer webbsidan att sjunka drastigt i sökresultatet efter specifika sökord.

Bra länkkataloger


En bra länkkatalog på Internet har oftast mycket trafik /besökare då sökmotorerna gillar att katalogerna länkar till relevanta innehåll, vilket är andra webbsidor. En av dem största länkkatalogerna på Internet är dmoz.org som drivs av sökmotorn Google. Länkkatalogen har det största indexerade arkivet av relevanta länkar på Internet som drivs manuellt av gratis arbetande användare. Vem som helst kan ansöka om att få administrera en kategori på dmoz.org, men inte alla blir godkända. En annan bra länkkatalog som är helt svensk är kthnoc.se. För att få sin länk placerad i denna katalogen krävs det att din webbplats följer riktlinjerna som denna länkkatalogen har.
På denna webbsidan, gratistrafik.se kan du gratis lägga till din webbsida i passande kategori, men även vi har regler som måste följas för att placera sin länk i denna länkkatalogen.

Länkar Sortera webbsidor efter: PageRank | Antal besökare | Alfabetisk


Ingen artikel är publicerad i denna kategorin Skriv en artikel

Bra webbsidor