Regler som måste följas 

- Regler för att lägga till länk:

Allmänt
GratisTrafik.se granskar, samt validerar alla länkar manuellt. Endast länkar till svenska sidor med innehåll godkänns.
Vid gratis länkning till din webbsida från GratisTrafik.se ska en tillbakalänk finnas på din webbsida eller annan URL med länktitel som vi har under "Lägg till webbsida". Har du inte en tillbakalänk från din webbsida till GratisTrafik.se eller annan URL som vi valt vid gratislänkning kommer din webbsida inte kunna skickas in till oss. Skulle du plocka bort tillbakalänken till GratisTrafik.se eller till annan URL som vi valt från din webbsida kommer detta att markas automatiskt och din webbsida kommer att plockas bort. Din webbsida kommer då aldrig mer att läggas till i vårt index även om du skulle lägga till länken igen. Vi har ett flertal webbsidor i vårt nätverk, vi kommer även att ta bort din länk på dessa sidor om du försöker ta bort länken tillbaka till oss.
Din webbsida måste vara indexerad av Google, även den sidan på din domän som du placera vår länk på. När vi menar om din webbsida är indexerad av Google så menar vi att du måste minst ha PR1 på den sidan där du placera en länk till GratisTrafik.se.
När du skickar in din länk till GratisTrafik.se så var noga när du skriver in din länkinformation. En välskriven länkinformation har mycket större chans till att bli listad än en som inte är.  Vi har rätten att neka webbsidor även om tillbakalänk förekommer. Vi accepterar endast svensk webbsidor med svenskt innehåll. När din länk har blivit godkänd kommer den att komma upp på vald kategori. Du kommer INTE att få ett mail när länken blir placerad.

- Regler för att lägga till artikel:

Allmänt
GratisTrafik.se granskar, samt validerar alla artiklar manuellt.
När du skickar in en artikel med länkar i till GratisTrafik.se ska 1 tillbakalänkar finns på den / dem sidorna som artiklen handlar om. En av länkarna ska länkas till http://www.gratistrafik.se/ med länktitlen: Gratis Trafik - Länkkatalog. Har du ingen webbsida och vill endast skriva en artikel går detta bra, NoFollow kommer då att läggas till på samtliga länkar i artiklen. NoFollow menas att sökmotor-robortarna inte kommer att följa länken.
Den / dem artiklarna som du skriver och som publiceras här på GratisTrafik.se har du själv ansvaret för, din IP sparas vid varje inloggning och publicering av artiklar. Använder någon annan webbsida din artikel som du publicerat på GratisTrafik.se kommer källan att vara GratisTrafik.se INTE din webbsida.

När du skriver artiklel:

När du skriver och skicka in en artikel måste innehållet i texten vara unikt! Du får inte kopiera text från din egna webbsida eller någon annans. Skriv artiklen med vanliga svenska ord, använd inte konstiga uttryck eller förkortningar. En välskriven artikel har större chans att bli publicerad på GratisTrafik.se än en som inte är det, vi gillar långa artiklar med mycket text. Reklam som affiliate länkar är INTE tilllåtet ( endast textlänkar till din egna webbsida eller någon annans). GratisTrafik.se har rätt att ändra i artiklen eller att neka den helt från att bli publicerad. Du får har max 4 länkar till din webbsida från artiklen som du skriver och som bli publicerad här på GratisTrafik.se. Var även noga med att länka från dig egna webbsida med 1 länk till GratisTrafik.se, annars kommer din artikel inte att bli publicerad.

Länkinformation: http://www.gratistrafik.se/ med länktitlen: GratisTrafik.se | Länkkatalog och artikelkatalog
Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss i menyn under.